hårförlängning Borås

Vi hjälper dig med Hårförlängning i Borås!

Borås absolut bästa hårförlängning

På salong Cut & Style i Borås är vi utbildade och kunniga inom vårt område. Vill du göra en hårförlängning, klippa dig eller byta färg? Kanske förändra hela din look och göra en total makeover då är du varm välkommen till oss på Salong Cut & Style? Vi arbetar alltid mot ett mål. att ge dig som kund det bästa en salong kan erbjuda, ditt drömhår, riktigt bra service och bästa expertis i Borås.
Och precis som våra andra kunder så kommer även du att bli riktigt nöjd. Vi håller en mycket god kundservice och vi har ett väldigt gott rykte med fantastiska recensioner.

hårförlängning gör att du känner dig fin och uppiggad detta kan även också öka ditt självförtroende. Det är viktigt att känna sig tillfreds med sitt utseende. hårförlängning kan vara en stor hjälp och något som gör att du vågar lite mer i vardagen eller till fest. Det är precis samma effekt som du kan få av kläder, skor och smycken. Men håret är något vi ofta glömmer bort så boka tid och låt oss hjälpa dig att bli ditt bästa jag!

Så kontakta oss på Salong Cut & Style för en glamorös look som får dig att känna dig som en helt ny människa!

Välkommen till Salong Cut & Style! vi hjälper dig med din hårförlängning i Borås idag.

Frisörsalong i Borås som erbjuder hårförlängning

Välkommen in till en personligare frisörsalong i Borås. Vi erbjuder allt från traditionell klippning till trådning och håltagning i öron samt hårförlängning.

Vi klipper och färgar med största kreativitet, passion och glädje!

Använd bokningsfunktionen här på vår hemsida för att boka tid. Vi erbjuder även drop-in i mån av tid. Välkommen förbi på Yxhammarsgatan!

Vi är stolta över att presentera vårt galleri som innehåller ett axplock av våra allra bästa referenser. Spana in våra före och efter bilder på klippningar, färgningar, slingor, förlängningar med mera.

Varmt välkomna till Frisörsalongen Salong Cut Style!