OM SALONG CUT & STYLE

Söker du efter en personlig frisörsalong i Borås?

Frisörsalongen är belägen mitt i centrala Borås. Vår frisörsalong är belägen på Yxhammarsgatan, mitt i centrala Borås och genom salongens stora glasruta blickar du ut mot den vackra Yxhammarsgatan. Vi som driver frisörsalongen i Borås är mor och dotter och startade upp salongen vintern 2010. Vi klipper och färgar med största kreativitet, passion och glädje, allt för att våra kunder ska bli nöjda!

Vi har en mysig och hemtrevlig frisörsalong med mycket karaktär och med en personlig samt välkomnande inredning. Alla har vi vår egna personlighet, utseende och stil och genom detta hittar vi just din stil. Vi önskar att ha Dig som kund långsiktigt och att du alltid hos oss skall finna ro i din tillvaro.

Varmt välkommen skall du vara till en frisörsalong i Borås som vi vågar påstå kanske är den mysigaste och mest personliga frisörsalongen i centrum!

Besök gärna vår Instagram för fler bilder på våra nöjda kunder!

VI SOM JOBBAR HÄR

Sheila Rashidi
Flour Mizani

Välkommen till Salong Cut & Style

Ta gärna en titt på våra referenser

Vi är stolta över att presentera vårt galleri som innehåller ett axplock av våra allra bästa referenser. Spana in våra före och efter bilder på klippningar, färgningar, slingor, förlängningar med mera.